S4S10S3S8S1S9S2S6S5S7
  • S4

    ...

  • S10

    ...

  • S3

    ...

  • S8

    ...

  • S1

    ...

  • S9

    ...

  • S2

    ...

  • S6

    ...

  • S5

    ...

  • S7

    ...

Propozycje menu – Stypa

 

Zupa serwowana w bulionówkach:
Rosół z makaronem domowej roboty.

Danie główne podawane talerzowo:
Kotlet Schabowy z ziemniakami z wody i wiosenną surówką.

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka ) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 25 zł
Cena obowiązuje przy rezerwacji od poniedziałku do piątku powyżej 65 osób.

Zupa serwowana w bulionówkach.
Rosół z domowym makaronem.

Dania Główne serwowane na platerach na stół:
De volay
Karkówka w sosie myśliwskim.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Ciasto domowe

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 35 zł
Cena obowiązuje przy rezerwacji od poniedziałku do piątku powyżej 65 osób.

Zupa serwowana w bulionówkach:
Krem z białych warzyw posypany prażonym boczkiem

Dania Główne serwowane na platerach na stół:
Panierowany kotlet schabowy.
Zrazy staropolskie w sosie pieczeniowym.
Roladka z soli.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Ciasto sernik, szarlotka, makowiec.

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka ) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 50 zł
Cena obowiązuje przy rezerwacji od poniedziałku do piątku powyżej 65 osób.