S4S10S3S8S1S9S2S6S5S7
  • S4

    ...

  • S10

    ...

  • S3

    ...

  • S8

    ...

  • S1

    ...

  • S9

    ...

  • S2

    ...

  • S6

    ...

  • S5

    ...

  • S7

    ...

Propozycje Menu – Komunia Święta

 

Zupa serwowana w bulionówkach:
Krem z białych warzyw i prażonym boczkiem.

Danie główne podawane platerowo w stół:
Zrazy wołowe staropolskie.
Pierś zapiekana z suszonym pomidorem oraz serem

Dodatki:
Ziemniaki opiekane z pieca.
Ziemniaki z wody posypane koperkiem.
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Fantazje lodowe z bitą śmietaną i świeżymi owocami.

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) – 0.5 l/os
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 70 zł

Zupa serwowana w wazach:
Rosół z gęsi podawany z domowym makaronem.
Krem z pieczonej pietruszki z prażonym boczkiem.

Dania Główne serwowane na platerach w stół:
Filet z kurczaka zapiekany z szpinakiem i serem.
Zrazy wołowe staropolskie.
Łosoś w sosie śmietankowo koperkowym.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Ryż.
Zestaw trzech surówek.

Koszt od osoby: 90 zł

Deska pieczonych mięs (karkówka, schab , boczek).
Skrzydełka miodowo imbirowe na ciepło.
Klopsiki mielone w sosie pieczarkowo – śmietanowym.
Roladki z łososia w sosie koperkowo – musztardowo miodowym.
Sałatka grecka.
Dwa rodzaje pieczywa.
Masło.
Sosy smakowe (chrzan, czosnkowy, musztarda).

Koszt od osoby: 45 zł