Propozycje Menu Komunijnego

Set Menu I

Zupa podana w wazie:
Krem z białych warzyw

Drugie danie podane platerowo:
Dorsz w sosie porowym
Devollay
Zrazy wieprzowe w sosie pieczeniowym

Dodatki:
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek

Deser:
Fantazje lodowe z owocami i bitą śmietaną

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu)
Soki/ woda (bez limitu)

Koszt 90 zł/os.

Set Menu II

Zupa podana w wazie:
Rosół drobiowy z domowym makaronem

Drugie danie podane platerowo:
Grillowany łosoś obok sos cytrynowy
Polędwiczka w sosie z grzybów leśnych
Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem

Dodatki:
Ziemniaki opiekane
Ziemniaki z wody
Zestaw trzech surówek

Deser:
Fantazje lodowe z owocami oraz bitą śmietana
Filetowane owoce

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu)
Soki/ woda 0,5 l/os.

Koszt 100 zł/os.

Set Menu III - Kolacja

Deska pieczonych mięs( karkówka, schab, boczek)
Domowy pasztet
Sałatka Grecka
Nugetsy z kurczaka z dipem salsa
Klopsiki mielone w sosie pieczarkowym
Dwa rodzaje pieczywa
Marynaty, masło, smalec, sosy smakowe

Koszt 50 zł/os.