S4S10S3S8S1S9S2S6S5S7
  • S4

    ...

  • S10

    ...

  • S3

    ...

  • S8

    ...

  • S1

    ...

  • S9

    ...

  • S2

    ...

  • S6

    ...

  • S5

    ...

  • S7

    ...

Propozycje menu – Obiad weselny

 

Przystawka:
Tatar z marynowanego łososia podany na grzance.

Zupa podana talerzowo:
Krem z białych warzyw.

Drugie danie podane platerowo:
Dorsz w sosie porowym.
Devollay.
Zrazy staropolskie.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.

Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).

Koszt od osoby: 110 zł

Przystawka:
Carpaccio z kaczki na rukoli z sosie miodowo koperkowym.

Zupa podana talerzowo:
Rosół z gesi z domowym makaronem.

Drugie danie podane platerowo:
Sandacz w sosie kurkowym.
Polędwiczka w sosie musztardowym.
Zrazy staropolskie.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.

Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).

Koszt od osoby: 120 zł