S4S10S3S8S1S9S2S6S5S7
  • S4

    ...

  • S10

    ...

  • S3

    ...

  • S8

    ...

  • S1

    ...

  • S9

    ...

  • S2

    ...

  • S6

    ...

  • S5

    ...

  • S7

    ...

Menu Wigilijne

Zbliża się czas Świąt Bożego Narodzenia, wyjątkowy czas spotkań współpracowników oraz przyjaciół przy dźwiękach kolęd, zapachu świeżej choinki i blasku palonego drewna w kominkach.

Serdecznie zapraszamy do zorganizowania spotkania wigilijnego dla pracowników Państwa Firmy w świątecznej atmosferze Moje Werandy.

Kontakt: biuro@moja-weranda.pl lub tel.: 668-100-580

 

Zupa serwowana w wazach:
Barszcz grzybowy z uszkami.

Dania ciepłe serwowane na półmiskach:
Pierogi z kapustą i grzybami.
Roladki z dorsza w sosie śmietanowo-porowym.
Kapusta wigilijna z grzybami leśnymi.
Pieczone ziemniaki z ziołami.
Sezonowe surówki.

Bufet deserowy:
Galeria ciast wigilijnych: Makowiec, Piernik.
Kompot z suszu.
Kawa.
Herbata (zielona, czarna, owocowa).
Woda niegazowana z cytryną.
Sok (pomarańcza, grapefruit, jabłko)

Zakąski serwowane na półmiskach:
Śledź po kaszubsku.
Ryba wędzona na razowym krążku.
Ryba po grecku w warzywach.
Świąteczny karp w galarecie.
Wędliny z domowej spiżarni.
Sałatka jarzynowa.
Sosy: tatarski, chrzan tarty, ćwikła.
Swojskie marynaty.
Pieczywo – dwa rodzaje.
Masło.

Koszt: 60 zł/osoba

Zupa serwowana w wazach:
Zupa z grzybów leśnych z kluseczkami.

Dania ciepłe serwowane na półmiskach:
Pierogi z łososiem oprószone koprem.
Płonąca szynka z kaszą gryczaną i zasmażaną kapustą.
Karp smażony na maśle z prawdziwkami.
Ziemniaki gotowane oprószone koprem.
Zasmażana kapusta po kociewsku.
Sezonowe surówki.

Bufet deserowy:
Pierożki z makiem i bakaliami z waniliowym sosem.
Wigilijny piernik.
Jabłecznik oprószony cynamonem.
Kawa.
Herbata (zielona, czarna, owocowa).
Woda niegazowana z cytryną.
Sok (pomarańcz, czarna porzeczka, grapefruit, jabłko).

Zakąski serwowane na półmiskach:
Deska pieczonych mięs( karkówka, schab, boczek).
Duet śledziowy.
Deska serów kaszubskich.
Tatar z łososia i świeżego ogórka na grzance.
Ryba po Grecku.
Tarta z kapuścianym farszem.
Pasztet z dziczyzny z żurawiną.
Sosy: tatarski, chrzan tarty, ćwikła.
Marynaty z domowej spiżarni.
Pieczywo – dwa rodzaje.
Masło.

Koszt: 89 zł/osoba