Sylwester

2022/23

zaczynamy o godzinie 20:00, kończymy o 03:00

Wykwintne menu wieczoru

Dania gorące serwowane w stoły:

Tradycyjny rosół z domowym makaronem.
Karkówka w sosie myśliwskim.
De vollie z masłem i pietruszką.
Trybowane udka z kurczaka faszerowane warzywami.
Frytki /keczup.
Ziemniaki gotowane oprószone koperkiem.
Domowe kluski śląskie, sos, zestaw surówek.

Zakąski serwowane na platerach w stoły:

Deska mięs pieczystych.
Mini bagietki z sosem tatarskim i wędzonym pstrągiem.
Sałatka Gyros.
Sałatka włoska z rukolą, suszonymi pomidorami, mozarellą .
Brushietta.
Klopsiki z indyka w sosie pieczarkowym.
Schab ze śliwką w wiśniowej marynacie.
Nugetsy z kurczaka w sezamie z dipem.
Śledzie w korzennej marynacie.
Domowe, pieczywo, marynaty, dipy, masło.

Około godziny 23.00 serwujemy ciepłe danie:

Płonąca szynka z zasmażaną kapustą, dipem chrzanowo- żurawinowym oraz pajdą chleba.

Około godziny 01.00 podamy ciepłą zupę:

Barszcz czerwony z pasztecikiem.

Candy Bar:

Filetowane owoce.
Sernik królewski.
Szarlotka z cynamonem.
Ciasto leśny mech.

Napoje:

Kawa, herbata, soki, woda bez ograniczeń.
Kieliszek wina musującego o północy.
Alkohol oraz napoje gazowane
we własnym zakresie.

KOSZT:
I PULA 270 zł/os. zakup biletów do 01.12.2022
II PULA 300 zł/os. od 02.12.2022

Zagra: DJ ANDRZEJ

Nocleg: koszt 50 zł/os. Dostawka 30 zł/os.

POKAZ FAJERWERKÓW O PÓŁNOCY .

Doba hotelowa od godziny 17.00 do 14.00
Śniadań nie serwujemy.

Restauracja Moja Weranda
Gołębiewo Średnie 54
83-033 Sobowidz

e-mail: biuro@moja-weranda.pl
telefon: 58 682 83 78
mobile: 668 100 580