Zupa (serwowana w bulionówkach)
Rosół drobiowy z makaronem.

Danie Główne (serwowane talerzowo)
Pierś z kurczaka w aromatycznym sosie bazyliowym z ziemniaczkami zapiekanymi oraz mixem sałat.

Deser – Bufet deserowo-kawowy
Kawa  bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Cream Brulle o smaku amaretto.

Napoje – (Dzbanki w stoły)
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 0.5 l/os
Woda gazowana/ niegazowana z cytrynką i miętą.
Zakąski (serwowane na platerach w stoły.)
Deska pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek)
Śledzie w dwóch odsłonach (w oleju, w occie)
Tradycyjna sałatka jarzynowa..
Roladka z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi.
Sałatka z grillowanym kurczakiem.
Sałatka Grecka z fetą.
Jaja faszerowane rozmaitymi pastami.
Dwa rodzaje pieczywa.
Pikle, smalec, masło.
Marynaty oraz dipy.

Drugie ciepłe danie serwowane ok 23.00
Boeuf Strogonov , pieczywo.

Koszt 90 zł/os.

Zupa  (serwowana w bulionówkach)
Krem z białych warzyw z  ziołowym grzankami.

Dania główne  (serwowane na platerach w stół)
Karkówka w sosie myśliwskim.
De Volaille

Dodatki (serwowane na platerach)
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Zestaw trzech surówek .
Deser – Bufet deserowo-kawowy.
Galaretki, ciasto piernikowe.
Kawa  bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.

Napoje – Dzbanki w stoły
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 0.5 l/os
Woda gazowana/ niegazowana z cytrynką i miętą.

Zakąski (serwowane na platerach w stół)
Deska pieczonych mięs (karkówka schab, boczek)
Pałki z kurczaka na ciepło.
Roladka z kurczaka faszerowana  szpinakiem i czosnkiem.
Schab ze śliwką bądź morelą w mandarynkowej galarecie.
Wiejska sałatka ziemniaczana z bekonem.
Ryba po Grecku.
Tradycyjna sałatka jarzynowa.
Mix zielonych sałat z prażonym boczkiem i słonecznikiem.
Dwa rodzaje pieczywa.
Pikle, smalec, masło.
Marynaty oraz dipy.

Drugie ciepłe danie serwowane ok 23.00
Bogracz, pieczywo.

Koszt 100 zł/os.

Zupa  (serwowane w bulionówkach)
Staropolski żur z białą kiełbasą i jajkiem.

Dania Główne  (serwowane na platerach stoły)
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.
Pieczony kurczak z rozmarynem.
Sola w aromatycznym sosie koperkowym.

Dodatki (serwowane na platerach)
Ziemniaki zapiekane z ziołami.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Warzywa blanszowane.
Zestaw trzech surówek.

Deser – Bufet deserowo-kawowy.
Ciasta domowego wypieku (sernik, szarlotka,makowiec)
Platery z filetowanymi owocami.
Kawa  bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.

Napoje – dzbanki w stoły.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) 1 l/os
Woda gazowana / niegazowana z cytrynką i miętą.
Piwo 0.5 l/os

Zakąski (serwowane na platerach w stół)
Deska Pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek)
Tradycyjne nóżki wieprzowe w galarecie.
Jaja faszerowane pastami na sałatce jarzynowej.
Roladki z kurczaka faszerowana grzybami leśnymi.
Tymbaliki drobiowe z cytryną.
Marynowany łosoś na razowym krążku.
Sałata  z grillowanym kurczakiem oraz grzankami.
Sałata Cesar
Sałata z tuńczykiem w sosie majonezowym.
Dwa rodzaje pieczywa.

Drugie ciepłe danie serwowane ok 23.00
Barszcz czerwony z pasztecikiem.

Koszt 120 zł/ os.