
Menu: Stypa
- MENU I
- MENU II
Zupa serwowana w bulionówkach.
Rosół z domowym makaronem.
Dania Główne serwowane na platerach na stół:
De volay
Karkówka w sosie myśliwskim.
Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.
Deser:
Ciasto domowe
Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.
Koszt od osoby: 40 zł
Cena obowiązuje przy rezerwacji od poniedziałku do piątku powyżej 65 osób.
Zupa serwowana w bulionówkach:
Krem z białych warzyw posypany prażonym boczkiem
Dania Główne serwowane na platerach na stół:
Panierowany kotlet schabowy.
Zrazy staropolskie w sosie pieczeniowym.
Roladka z soli.
Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.
Deser:
Ciasto sernik, szarlotka, makowiec.
Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka ) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.
Koszt od osoby: 60 zł
Cena obowiązuje przy rezerwacji od poniedziałku do piątku powyżej 65 osób.