Menu: Chrzciny

Przyjęcia organizujemy dla minimum 50 osób od poniedziałku do czwartku.

Zupa serwowana w bulionówkach:
Rosół z makaronem domowej roboty.

Danie główne podawane talerzowo:
Karkówka pieczona w sosie myśliwskim z kluskami śląskimi i modrą kapustą.

Deser:
Fantazje lodowe z bitą śmietaną i świeżymi owocami.

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 65 zł

Zupa serwowana w wazach:
Rosół z makaronem domowej roboty.
Krem z pieczonej pietruszki z prażonym boczkiem.

Dania Główne serwowane na platerach w stół:
Filet z kurczaka zapiekany z szpinakiem i serem.
Karkówka pieczona w sosie myśliwskim.
Sola w sosie koperkowym.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Szarlotka , plater owoców, fantazje lodowe.

Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną  bez ograniczeń.

Koszt od osoby: 100 zł

 

Deska pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek)
Skrzydełka miodowo imbirowe na ciepło.
Klopsiki mielone w sosie pieczarkowo – śmietanowym.
Roladki z łososia w sosie koperkowo – musztardowo miodowym.
Sałatka grecka.
Dwa rodzaje pieczywa.
Masło.
Sosy smakowe (chrzan, czosnkowy, musztarda).

Koszt od osoby: 60 zł