
Menu: Chrzciny
Przyjęcia organizujemy dla minimum 50 osób od poniedziałku do czwartku.
- MENU I
- MENU II
- MENU III - kolacja
Zupa serwowana w bulionówkach:
Rosół z makaronem domowej roboty.
Danie główne podawane talerzowo:
Karkówka pieczona w sosie myśliwskim z kluskami śląskimi i modrą kapustą.
Deser:
Fantazje lodowe z bitą śmietaną i świeżymi owocami.
Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.
Koszt od osoby: 50 zł
Zupa serwowana w wazach:
Rosół z makaronem domowej roboty.
Krem z pieczonej pietruszki z prażonym boczkiem.
Dania Główne serwowane na platerach w stół:
Filet z kurczaka zapiekany z szpinakiem i serem.
Karkówka pieczona w sosie myśliwskim.
Sola w sosie koperkowym.
Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Zestaw trzech surówek.
Deser:
Szarlotka , plater owoców, fantazje lodowe.
Napoje:
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit) – 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną bez ograniczeń.
Koszt od osoby: 85 zł
Deska pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek)
Skrzydełka miodowo imbirowe na ciepło.
Klopsiki mielone w sosie pieczarkowo – śmietanowym.
Roladki z łososia w sosie koperkowo – musztardowo miodowym.
Sałatka grecka.
Dwa rodzaje pieczywa.
Masło.
Sosy smakowe (chrzan, czosnkowy, musztarda).
Koszt od osoby: 45 zł