Menu: Obiad weselny

Przyjęcia organizujemy dla minimum 50 osób od poniedziałku do czwartku.

Przystawka:
Tatar z marynowanego łososia podany na grzance.

 

Zupa podana talerzowo:
Krem z białych warzyw.

 

Drugie danie podane platerowo:
Dorsz w sosie porowym.
Devollay.
Zrazy staropolskie.

 

Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.

 

Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.

 

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).

 

Koszt od osoby: 110 zł

Przystawka:
Carpaccio z kaczki na rukoli z sosie miodowo koperkowym.

 

Zupa podana talerzowo:
Rosół z gesi z domowym makaronem.

 

Drugie danie podane platerowo:
Sandacz w sosie kurkowym.
Polędwiczka w sosie musztardowym.
Zrazy staropolskie.

 

Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.

 

Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.

 

Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).

 

Koszt od osoby: 120 zł