Przystawka:
Tatar z marynowanego łososia podany na grzance.
Zupa podana talerzowo:
Krem z białych warzyw.
Drugie danie podane platerowo:
Dorsz w sosie porowym.
Devollay.
Zrazy staropolskie.
Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.
Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.
Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).
Koszt od osoby: 110 zł
Przystawka:
Carpaccio z kaczki na rukoli z sosie miodowo koperkowym.
Zupa podana talerzowo:
Rosół z gesi z domowym makaronem.
Drugie danie podane platerowo:
Sandacz w sosie kurkowym.
Polędwiczka w sosie musztardowym.
Zrazy staropolskie.
Dodatki:
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki z wody.
Ryż z warzywami.
Buraczki z cebulą na zimno.
Colesław.
Ogórki kiszone z cebulką.
Deser:
Pieczone jabłko faszerowane masą orzechową z lodami polane karmelem.
Napoje:
Kawa, herbata (bez limitu).
Soki/ woda (bez limitu).
Koszt od osoby: 120 zł