Garmaż Świąteczny

Propozycje Mięsne

Propozycje Mięsne – 1 porcja/100 gr.:

Szynka pieczona w musztardzie w całości (z 1 kg)

42 zł

Pasztet z dziczyzny z sosem chrzanowo – żurawinowym (1 kg)

40 zł

Pasztet z królika i golonki (1 kg)

55 zł

Pieczona karkówka w ziołach (1 kg)

35 zł

Zrazy wołowe (1 porcja)

12 zł

Pieczony karczek faszerowany grzybami (1 kg)

35 zł

Rolada z kaczki (1 porcja)

10 zł

Rolada z gęsi (1 porcja)

12 zł

Galantyna drobiowa w słoiku

10 zł

Kaczka pieczona z musem jabłkowym i cynamonem (1 kg)

55 zł

Gęś faszerowana (1 kg)

60 zł

Domowy pasztet pieczony z 3 mięs i wątróbek (1 kg)

35 zł

Propozycje Rybne

Propozycje Rybne – 1 porcja/100 gr.:

Śledzie po kaszubsku (1 kg)

20 zł

Matias w oliwie z szalotką i papryką (1 kg)

20 zł

Pstrąg w całości nadziewany warzywami lub ziołami w galarecie (1 szt.)

40 zł

Pasztet z ryb morskich z zielonym pieprzem (1 kg)

45 zł

Łosoś faszerowany w całości (ok. 3,5 kg)

250 zł

Zupy i inne przetwory

Świąteczny barszcz biały (1 l)

15 zł

Żur po polsku z białą kiełbasą i grzybami (1 l)

17 zł

Zupa rybna (1 l)

18 zł

Swojskie wędliny (1kg)

36 zł

Swojskie kiełbasy (1 kg)

28 zł

Jajka faszerowane musem jajecznym, łososiowym lub mięsnym (1 szt.)

4 zł

Domowa sałatka jarzynowa (1 kg)

25 zł

Krokiety z nadzieniem jajecznym (1 szt.)

8 zł

Pasta z wędzonej makreli (1 porcja)

8 zł

Chleb własnego wypieku (1 szt.)

8 zł