Sylwester 2019/2020

Zapraszamy Państwa na niezapomnianą imprezę sylwestrową. Zaczynamy jak zwykle 31 grudnia o godzinie 20:00. Poniżej przedstawiamy Menu sylwestrowe.

Zupa (serwowana w wazach)

  • Krem z pomidorów z pesto.

Dania główne (serwowane na platerach w stół)

  • Karkówka w sosie myśliwskim .
  • De vollie z masłem i pietruszką.
  • Ziemniaki z wody oprószone świeżym koperkiem.
  • Ziemniaki opiekane w ziołach.
  • Trzy rodzaje surówek.
  • Sosy własne obok.

Bufet deserowo-kawowy

  • Filetowane owoce.
  • Ciasto Stefanka.
  • Sernik Tradycyjny.
  • Ciasto czekoladowe z polewą.
  • Jabłecznik z cynamonem.
  • Herbata wybór smaków bez ograniczeń.
  • Kawa bez ograniczeń.
  • Kawa sypana u kelnera lub na barze na życzenie.

Napoje (dzbanki w stoły)

  • Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit, czarna porzeczka) bez/ogr.
  • Woda niegazowana z cytrynką i miętą. l/os.

Alkohol we własnym zakresie.

Zakąski (serwowane na platerach w stół)

  • Deska pieczonych mięs ( karkówka ,schab, boczek).
  • Naleśniki z serkiem Philadelfia oraz wędzonym łososiem.
  • Nugetsy z kurczaka z salsą na ciepło.
  • Rolada z kurczaka faszerowana grzybami .
  • Pasztet z królika z żurawiną.
  • Sałatka włoska z rukolą i mozarellą.
  • Sałatka Gyros w pucharkach.
  • Brushetta.
  • Mini bagietki z sosem tatarskim i wędzonym pstrągiem.
  • Dwa rodzaje pieczywa własnego wypieku.
  • Pikle, smalec, masło.
  • Marynaty oraz dipy.

Drugie ciepłe danie ok 22.00

  • Płonąca szynka serwowana z zasmażaną kapustą, sosem pieczeniowym i sosem chrzanowo- żurawinowym i kaszą gryczaną.

Trzeci ciepły posiłek ok 02.00 (serwowany w bulionówkach)

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem.

Zagra DJ MARCEL!
Pokaz sztucznych ogni o północy oraz kieliszek wina musującego dla każdego.

Koszt 190 zł/os. Ilość miejsc ograniczona.
Zadatek 100 zł osoby – wstępna rezerwacja.
Do 10 grudnia wpłata całości – potwierdzenie rezerwacji .
Noclegi koszt 60 zł/os. Ilość noclegów ograniczona.
Śniadań nie serwujemy.

Więcej informacji pod nr tel : 668-100-580