Menu wieczoru:

Zupa serwowana w wazach:
Krem z białych warzyw i pesto.

Dania mięsne serwowane na półmiskach:
Bitki z szynki w sosie pieczeniowym.
Sakiewka drobiowa z pieczarkami.
Miruna nowozelandzka w sosie cytrynowo-śmietanowym.

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki oprószone świeżym koperkiem.
Zestaw trzech surówek.

Bufet kawowo- deserowy:
Kawa, herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe bez ograniczeń.
Woda niegazowana z cytryna i miętą bez ograniczeń.
Kieliszek wina musującego serwowany do toastu przed północą.
Sernik tradycyjny.
Ciasto czekoladowe.
Tiramisu.
Mus czekoladowy z bezą.

Zakąski serwowane na półmiskach w stoły:
Schab pieczony z śliwką.
Karkówka maserowana czosnkiem.
Pasztet z żurawiną.
Spring Rollsy.
Zylc po Kaszubsku .
Wędliny z domowej spiżarni.
Śledzie w korzennej zalewie.
Koreczki serowe.
Pałki z kurczaka w pikantnej glazurze.
Sałatka Grecka.
Sałatka ziemniaczana z boczkiem .
Dwa rodzaje pieczywa.
Masło.
Marynaty z naszej spiżarni.

Około godziny 23.00:
Szef Kuchni serwuje Płonąca szynkę z domowym bigosem i pajdą chleba oraz dipem chrzanowo-żurawinowym.

Około 01.30 ciepły posiłek serwowany w bulionówkach:
Zupa gulaszowa z pieczywem.

Rezerwacje pod nr tel : +48 668 100 580
Zaczynamy o godzinie: 19:00.
Liczba miejsc ograniczona. Możliwość noclegu.
Alkohol we własnym zakresie.
Oprawa muzyczna – DJ Marcel.

Koszt 165 zł/osoba