Magia Świąt Bożego Narodzenia tylko w Mojej Werandzie.

ZUPA
Barszcz czerwony z pasztecikiem.

DANIA GŁÓWNE
Sola w sosie śmietanowo- migdałowym.
Pieczona szynka w sosie grzybowym.
Pierogi z kapustą i grzybami.

DODATKI
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki pieczone w ziołach.
Zestaw surówek .

DESER
Makowiec domowego wypieku.
Piernik świąteczny.

NAPOJE
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, grapefruit, jabłko) 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną i miętą 0.5l/os
Kieliszek wina (150ml białe)

Koszt od osoby: 55 zł

ZUPA
Barszcz czerwony z uszkami.

DANIA GŁÓWNE
Sola w sosie śmietanowo- migdałowym.
Łosoś w sosie miodowo koperkowym.
Pieczona szynka w sosie grzybowym.

DODATKI
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki pieczone w ziołach.
Zestaw surówek.

DESER
Makowiec domowego wypieku.
Piernik świąteczny.

NAPOJE
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, grapefruit, jabłko) 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną i miętą 0.5l/os
Kieliszek wina (150ml białe)
Lampa wina musującego (120ml)

ZAKĄSKI
Sałatka śledziowa z fasolą.
Tradycyjna sałatka jarzynowa.
Rolada z kurczaka nadziewana szpinakiem.
Karkówka w ziołach.
Ciasto francuskie nadziewane pastami rybnymi.
Smażone pierogi z kiszoną kapustą, grzybami.
Sandacz w galarecie.
Paszteciki świąteczne.
Bigos na ciepło ( mięsny lub świąteczny).
Dwa rodzaje pieczywa, masło.

Koszt od osoby: 88 zł

ZUPA
Krem borowikowy.

DANIA GŁÓWNE
Sandacz w sosie miętowo migdałowym.
Łosoś w sosie miodowo koperkowym.
Zrazy staropolskie w sosie własnym.

DODATKI
Ziemniaki opiekane.
Ziemniaki pieczone w ziołach.
Zestaw surówek.

DESER
Mus malinowy z bezą.
Makowiec domowego wypieku.
Piernik świąteczny.

NAPOJE
Kawa bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, grapefruit, jabłko) 0.5 l/os.
Woda mineralna z cytryną i miętą 0.5l/os
Kieliszek wina (150ml białe)
Lampa wina musującego ( 120ml)

ZAKĄSKI
Deska pieczonych mięs (karkówka schab, boczek)
Pałki z kurczaka na ciepło.
Smażone pierogi z kiszoną kapustą, grzybami.
Paszteciki świąteczne.
Roladka z kurczaka faszerowana szpinakiem i czosnkiem.
Schab ze śliwką bądź morelą w mandarynkowej galarecie.
Roladki z łososia w sosie koperkowo musztardowo miodowym.
Mix zielonych sałat z prażonym boczkiem i słonecznikiem.
Dwa rodzaje pieczywa.
Masło.

Koszt od osoby: 100 zł