Godzina 19:00 – Dania Główne podane w bemarach:
Żurek staropolski
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.
Pieczony kurczak z rozmarynem.
Karkówka w sosie pieczeniowym

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Ryż z warzywami
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Ciasta  domowego wypieku

Napoje:
Kawa  bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) bez ograniczeń.

Kolacja na zimno:
Deska pieczonych mięs ( karkówka schab, boczek)
Ciasto francuskie faszerowane pastami rybnymi
Roladki z łososia w sosie koperkowo musztardowo miodowym
Sałatka Nicejska
Tortille z kurczakiem oraz kremem serowym
Roladka z kurczaka faszerowana szpinakiem
Mix zielonych sałat z prażonym boczkiem i słonecznikiem
Sałata Gyros
Dwa rodzaje pieczywa
Pikle, smalec, masło
Marynaty oraz dipy

Godzina 23:00 – Serwowane przez Szefa Kuchni
Szynka z sosem pieczeniowym, kapusta, ziemniaki opiekane.

Godzina 01:00
Zupa Gulaszowa

Koszt od osoby: 140 zł

[vc_row fullwidth=”true” css=”.vc_custom_1511866005929{background-image: url(https://moja-weranda.pl/wp-content/uploads/2017/11/top_sylwester.jpg?id=847) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”300px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_column_text css=”.vc_custom_1570175232204{margin-bottom: 0px !important;}”]

Sylwester 2019/2020

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Zapraszamy Państwa na niezapomnianą imprezę sylwestrową. Zaczynamy jak zwykle 31 grudnia o godzinie 20:00. Poniżej przedstawiamy Menu sylwestrowe.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1570175880565{margin-bottom: 0px !important;}”]Zupa (serwowana w wazach)

Dania główne (serwowane na platerach w stół)

Bufet deserowo-kawowy

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css=”.vc_custom_1570176027622{margin-bottom: 0px !important;}”]Napoje (dzbanki w stoły)

Alkohol we własnym zakresie.

Zakąski (serwowane na platerach w stół)

Drugie ciepłe danie ok 22.00

Trzeci ciepły posiłek ok 02.00 (serwowany w bulionówkach)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][vc_column_text css=”.vc_custom_1570176113298{margin-bottom: 0px !important;}”]

Zagra DJ MARCEL!
Pokaz sztucznych ogni o północy oraz kieliszek wina musującego dla każdego.

Koszt 190 zł/os. Ilość miejsc ograniczona.
Zadatek 100 zł osoby – wstępna rezerwacja.
Do 10 grudnia wpłata całości – potwierdzenie rezerwacji .
Noclegi koszt 60 zł/os. Ilość noclegów ograniczona.
Śniadań nie serwujemy.

Więcej informacji pod nr tel : 668-100-580

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]