Godzina 19:00 – Dania Główne podane w bemarach:
Żurek staropolski
Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym.
Pieczony kurczak z rozmarynem.
Karkówka w sosie pieczeniowym

Dodatki:
Ziemniaki opiekane w ziołach.
Ziemniaki z wody z koperkiem.
Ryż z warzywami
Zestaw trzech surówek.

Deser:
Ciasta  domowego wypieku

Napoje:
Kawa  bez ograniczeń.
Herbata bez ograniczeń.
Soki owocowe (pomarańcz, jabłko, grapefruit porzeczka) bez ograniczeń.

Kolacja na zimno:
Deska pieczonych mięs ( karkówka schab, boczek)
Ciasto francuskie faszerowane pastami rybnymi
Roladki z łososia w sosie koperkowo musztardowo miodowym
Sałatka Nicejska
Tortille z kurczakiem oraz kremem serowym
Roladka z kurczaka faszerowana szpinakiem
Mix zielonych sałat z prażonym boczkiem i słonecznikiem
Sałata Gyros
Dwa rodzaje pieczywa
Pikle, smalec, masło
Marynaty oraz dipy

Godzina 23:00 – Serwowane przez Szefa Kuchni
Szynka z sosem pieczeniowym, kapusta, ziemniaki opiekane.

Godzina 01:00
Zupa Gulaszowa

Koszt od osoby: 140 zł