Menu chrzcin i Komunii Świętych

Menu I

Zupa serwowana w wazach:

Rosół drobiowy z domowym makaronem.

Dania główne serwowane na platerach w stół:

Pierś z kurczaka zapiekana mozzarellą i pomidorem.
Zrazy wieprzowe w sosie pieczeniowym.
Dorsz w sosie porowym.

Napoje – Dzbanki w stoły:

Kawa , herbata – bez ograniczeń.
Soki owocowe – bez ograniczeń.
Woda mineralna z cytryną i miętą – bez ograniczeń.

Bufet kawowo-deserowy:

Ciasto czekoladowe z polewą.
Sernik Królewski.
Mus malinowy z kruszoną bezą.
Filetowane owoce.

Zakąski serwowane na platerach w stół:

Deski pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek).
Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami i cebulką.
Sałatka jarzynowa w pucharku.
Sałatka Gyros.
Wędliny z domowej spiżarni.
Mini kanapeczki z pastą łososiową i świeżym koperkiem.
Brushietta.
Dwa rodzaje pieczywa.
Marynaty domowe.
Dipy smakowe.
Masło.

Kwota: 190 zł/os.

Menu II

Zupa serwowana w wazach:

Rosół drobiowy z domowym makaronem.

Dania główne serwowane na platerach w stół:

De vollie z pietruszką i masłem.
Bitki z szynki w sosie pieczarkowym.
Zrazy wieprzowe w sosie myśliwskim.
Łosoś w sosie koperkowym.

Dodatki serwowane na platerach:

Ziemniaki z wody z oprószone koperkiem.
Kopytka.
Ryż z warzywami.
Frytki / dipy.
Zestaw trzech surówek.

Napoje – Dzbanki w stoły:

Kawa , herbata – bez ograniczeń.
Soki owocowe – bez ograniczeń.
Woda mineralna z cytryną i miętą – bez ograniczeń.

Bufet kawowo-deserowy:

Domowy sernik.
Ciasto czekoladowe z polewą.
Mus truskawkowy z kruszoną bezą.
Filetowane owoce.

Zakąski serwowane na platerach w stół:

Deski pieczonych mięs (karkówka, schab, boczek).
Rolada z kurczaka faszerowana pieczarkami i cebulką.
Sałatka Gyros.
Wędliny z domowej spiżarni.
Tortilla z kurczakiem.
Nugetsy z salsą na ciepło.
Brushietta.
Mini tatar wołowy z grzankami.
Pieczony schab ze śliwką w wiśniowej glazurze.
Dwa rodzaje pieczywa.
Marynaty domowe.
Dipy smakowe.
Masło.

Kwota: 220 zł/os.